Woensdag 28 september

28 september 2016 - Bromo, Indonesië

Vannacht om 0.30 de bus in, want we gaan een zonsopkomst bekijken bij de Bromo vulkaan.
Een rit van bijna 3 uur was het, met een weg vol kuilen en haarspeldbochten, in het pikke duuster.
De laatste 45 min. gingen we per jeep verder, niet echt comfortabel, maar je wilt wat.
De zonsopkomst was gedeeltelijk te zien, zware wolken schoven er voor, maar gelukkig toch mooie foto's kunnen maken.
Helaas konden we de Bromo vulkaan niet bezoeken, omdat deze op uitbarsten stond.
Maar goed , we hebben bij de zonsopkomst lekker geontbijt, waarna we weer 3 uur terug naar het hotel gingen. En we zijn verder vrij, heerlijk.
We zijn met nog een echtpaar de stad Batu in geweest met de taxi, erg leuk en gezellig.
Verder doen we lekker niks, vanmiddag heb ik nog een manicure behandeling, met een handmassage en een leuk lakje hoop ik.
Dit was voor vandaag eigenlijk de dag.
Morgen 5.30 de wekker, 7.00 vertrek, naar plantage's.
Vrijdag een reisdag naar Bali, en dan rust. Heerlijk zie er wel naar uit.
Met het vroege opstaan heb ik geen problemen mee, maar het reizen is vermoeiend, maar ook gezellig, de groep is leuk!
Weer: bewolkt, zon 28 graden.
Laterrrrrrrrr.

1. Ellen:
    28 september 2016
    Zoooo ik ben weer helemaal bij. Leuk om te lezen allemaal! Morgen nog ff rondtrekken en dan lekker genieten op Bali! Veel plezier! X