Vrijdag & zaterdag
17 september 2016 - Samosir Regency, Indonesië
Gistermorgen om half 7 in de bus, naar het Tobameer. Gelukkig een bus met Airco. Onderweg stop gemaakt om de as spuwende vulkaan te bekijken, en foto's te maken. Helaas kan ik deze foto's niet uploaden, slecht WiFi heul jammer. Verder weer in de bus, naar Chinees restaurant , niet echt wat je hier van een "Chinees" zou verwachten. Maar erg lekker , en dat is heul belangrijk.
Onze reis gaat weer verder, richting boot, daar gaan de koffers, en wij het Tobameer op, dit is 1vande 3 grootste meer van de hele wereld. we bezoeken 2 leuke kleine dorpjes Tmok en Ambarita, hier leven ze nog volgens oude gebruiken .
Rond 17.30 varen we naar ons Hotel op het eiland Samosir, waar we 2 nachten slapen. Het hotel is niet te vergelijken met v/d Valk, maar schoon, goede bedden en je kunt douchen, en verder ben je er toch niet. Savond lekker gegeten, daarna met wat groepsleden lekker wat gedronken , helaas kost een fles wijn hier omgerekend 33 euro . Dus dan maar een Bintang biertje. Foto's komen nog zoals belooft, hoop zondag in ander Hotel, tot later !!!!!
Linde:17 september 2016WoW wat een lang verhaal maar dat maak niet uit ik en mam en pap vinden het cool wat julie gedaan hebben gedaan
Mary:17 september 2016Ben erg benieuwd naar de foto,s, kan bijna niet wachten tot zondag.
Harma:18 september 2016Leuk Jose , Jan. Als ik mijn ogen dicht doe , kan ik nog de sfeer nog proeven. Kunnen jullie de warmte een beetje aan. Proef ook even het toetje gemaakt van kokosmelk en zwarte / bruine rijst. Bubur .....ofzo :-)
Linde:18 september 2016Wow €33 euro Maar leuk om te lezen en ook om te beleefen denk ik