Dinsdag 20 september 2016

20 september 2016 - Bukittinggi, Indonesië

Hello,
We gaan rijden om 8.30 in de regen, maar de temperatuur is lekker.
We rijden naar een mooi kratermeer, ff kopje thee/koffie/cola.
De eerste mensen met diarree en overgeven zijn en bah, er volgen er gauw meer. Zelfs een artsenbezoek is noodzakelijk. Wij hebben gelukkig geen last nog, hoogstens een beetje vervelend gevoel in de maag, maar dat kan ook van de Malaria pillen komen.
En verder gaat de reis naar een rijst drogerij. Heel vreemd maar de grond ervoor ligt bezaaid met grote teken. Ik ga de bus dus niet uit, kan alles zien vanuit de bus .
We gaan nu naar het paleis waar vroeger een koning woonde. Erg mooi, erg groot, en uiteraard weer ff naar de wc. Ook nu weer een hang wc, de beenspieren worden hier goed getraind. Haha, echt schoon is het allemaal niet, maar ach je went er toch wel aan.
We gaan nog naar een mooi Panorama, echt mooi.
Bij terugkomst rond 16.00uur bij het hotel nog ff de stad in, er zijn jaarfeesten. Ook een simkaartje kopen voor telefoon, want WiFi is echt slecht.
Vanavond uit eten en naar een dansgroep. Dat was leuk om te zien en zelf ook nog ff de voetjes van de vloer gehad.
Dan lekker slapen, morgen 6.30 opstaan, 8.00 bus in naar vliegveld, 14.00 vliegen we  naar Java.

1. Karel van Straten:
    22 september 2016
    Leuk allemaal. Had ff een foto van die teken gemaakt. Benieuwd hoe Java is!!
  2. Harma:
    22 september 2016
    Uit je verhalen proef ik , dat jullie het leuk vinden. Veel onderweg . Veel te zien en te proeven.
    Zorg goed voor je zelf . ( ORS )
  3. Linde:
    23 september 2016
    wat ook leuk is is een dom Bo boek
  4. Ellen:
    28 september 2016
    Haha, inderdaad goed voor de beenspiertjes die hangende wc's. Mij lukt et niet om zo te schijten. Oja blijkt trouwens dat dat ook de beste manier voor een goede stoelgang. Dus het is niet zomaar dat ze die hebben hihi